DESPRE NOI

ELIPSO DESIGN S.R.L. a luat fiinta din dorinta de a oferi servicii promte, coerente si performante, utilizand aparatura furnizata de brand-uri de prestigiu: HP, CANON, OCE, identificandu-se prin calitatea si operativitatea personalului, receptiv la orice solicitare din partea clientului. Va prezentam cateva din serviciile cu care dorim sa ve venim in sprijin :

PLOTAREA planurilor este o activitate indispensabila oricarei lucrari de arhitectura, rezistenta, instalatii, topo, geodezie. Formatele mari, pana la A0+, COLOR sau ALB-NEGRU, nu reprezinta nici o problema pentru noi.
COPIEREA planurilor COLOR sau ALB-NEGRU, pe formate dela A4 la A0+, este rezolvata rapid cu ajutorul unor aparate performante.
PLIEREA planselor format mare in formate mici cu sau fara margine de indosarierea pentru manipularea cu usurinta a acestora.
SCANARE, DIGITIZARE si ARHIVARE documente de format mare, evitand riscurile de deteriorare sau pierdere.
LAMINAREA este folosita pentru a a mari rezistenta in timp a print-urilor. In acest fel se obtine o protectie ridicata la componenta UV a razelor solare, la actiunea factorilor mecanici si a factorilor de mediu, fara a afecta imaginea originala.
Alte servicii oferite: indosariere, carti de vizita, transfer termnic, litere cutterate, incarcari cartuse
 
Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numarul de telefon: 0722-313.474